Ochrana osobních údajů

  SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Podnikatel fyzická osoba Dagmar Dévi, se sídlem Dolnozahradská 1673/106, Kroměříž 76701, IĆ60381841zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Kroměříž, č. j. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

* jméno, příjmení

* e-mailovou adresu

* telefonní číslo

* adresu/sídlo

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi Vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Dagmar Dévi, tedy správcem osobních údajů.Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:a. Poskytovatelem  Origo Dévi je společnost banan.cz IČ: 26867257 DIČ: CZ26867257Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese energickecentrum@seznam.cz

6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky  origodevi.energickecentrum..cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:- měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách- základní funkčnosti webových stránek

* Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

* Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

* Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

* Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

* Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA Google Analytics7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

* zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení, * vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

* požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

* vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

* požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

* na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

* požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

* na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

* podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 168 e-shop systém banan.cz

 

DĚKUJI ZA VAŠI NÁVŠTĚVU

 

KONTAKTOVAT PRO POPTÁVKU A OBJEDNÁVKU ZBOŽÍ,

KTERÉ NENÍ SKLADEM

  MNE MŮŽETE

       E-mailem: origodevi@seznam.cz       

Telefonicky: 73 281 74 83

Mějte krásné dny

Lenovo-a1000-img-20180718-163623